vad är väl en bal på slottet?

Postat i ♥ Inspiration kl. 13:39 08 May | Kommentarer (2) |

När årets Met-gala gick av stapeln i dagarna var det många snygga kvinnor och stiliga herrar på plats, och bara för att det är roligare att kolla på snygga klänningar än på snygga kostymer kommer här mina favoriter från kvällen. Gillar du någon särskild look extra mycket?

Amber Heard. Här med fästmannen Johnny Depp.

Blake Lively.

Cobie Smulders.

Joan Smalls.

Reese Witherspoon.

Rosie Huntington-Whiteley.

Och min absoluta favorit, Leighton Meester. Så himla snygg!

Annons:

KOMMENTARER

  • Anna Katanaa 2014-05-08 Själv tyckte jag bäst om Blake Livelys klänning.

    Tack, det hoppas jag med. Är jobbigt när man känner sig trött men så går det ändå inte att sova på nätterna.

    Ja man förlorar verkligen grymt mycket pengar på att vara sjuk. Gäller att inte bli sjuk för ofta.
  • Yohanna 2014-05-13 Åh men vilka underbara klänningar! :)

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet