ROSÉ

Postat i Okategoriserat kl. 16:57 08 May | Kommentarer (9) |

När jag såg att Happy Plugs hade fått in dessa hörlurar i rosé blev jag himla sugen på att köpa ett par, har ännu inte klickat hem ett par men misstänker att det kommer ske inom den närmsta framtiden. Det är inget fel på mina nuvarande vita, men hade det inte varit läckert att glida omkring i dessa nu på våren och till sommaren? Jag diggar dem som fasiken i varje fall!

Annons:

KOMMENTARER

 • Anna Katanaa 2014-05-08 Riktigt snygga. Lite roligare att ha en annan färg än svart eller vit också.

  Ja, jag hoppas verkligen på vinst i kväll.

  Mm, dem brukar ju vara vackra de där två Gossip Girlsén. Riktiga stilikoner båda två (:

  Nej man kan ju tyvärr inte det. Sjukdomen bara hoppar på en rätt var det är.
 • Life of Johanna 2014-05-08 Härlig färg
 • Malin 2014-05-08 de där var ju grymt snygga :) skulle gärna ha ett par men de där kostar väl multum? hoppas att du har frisknat till nu. många fina kvinnor i inlägget under :)
 • Kashaya 2014-05-08 Riktigt snygga.=)
 • Malin 2014-05-08 taaack :D hihi! åh det var inte så farligt då iallafall.. fast om de är bra ljud för det priset så :D snygga var de ju! sambon kommer hem imorgon så det blir äta gott och kanske dra iväg på bio. kanske en shoppingtur. själv då?
 • Linda 2014-05-08 sånna vill jag hja!
 • Life of Johanna 2014-05-08 Ja min kollega är helt fantastisk, är så sjukt nöjd :)

 • Henrik Olsson 2014-05-09 Vilka läckra! :)
 • Anna Katana 2014-05-09 Ja är alltid kul att kunna variera sig.

  Min kväll var helt ok igår, var ju fotboll på tv (: Hur var din kväll? Och hur är det med förkylningen nu?

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet