night owls early birds

Postat i ♥ Musik kl. 10:41 12 May | Kommentarer (3) |

Sedan jag upptäckte Let Go For Tonight av Foxes för ett tag sedan har jag väntat på ett album från henne, så gissa om jag blev glad när jag hittade Glorious under nyheter på Spotify. Något utav det bästa jag vet är att upptäcka ny musik och nya artister, att lyssna igenom ett album är nästintill heligt för mig. Bara tanken på att man snart kan hitta en ny låt att älska under alla år framöver är helt fantastisk

Tycker om många av låtarna på detta album, men några som sticker ut lite extra är Youth, White Coats, Night Owls Early Birds, Glorious, Holding onto Heaven, Let Go For Tonight, Beauty Queen och Shaking Heads. Lyssna på albumet här om ni inte redan gjort det! Galet fint.

Annons:

KOMMENTARER

 • Anna Katanaa 2014-05-12 Är alltid lika underbart när man hittar en ny artist och massa nya bra låtar :D

  Haha, nej då inte såg du ut som en tant (:

  Hoppas du får en bra start på nya veckan!
 • Anna Katanaa 2014-05-12 Ja, jag hoppa bara det blir lite finare väder till helgen, inte kul att stå ute och heja annars.

  Det är ju positivit iofs, att du ser yngre ut nu. Men var väl lite så när man var i den åldern att man ville se äldre ut och kanske fixade sig därefter också? (:
 • Michelle 2014-05-12 sv: Tack! Tror att det gick bra men nu måste jag bara vänta på svar. Håller tummarna! :)

  Kramar!

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet