empty

Postat i Okategoriserat kl. 16:39 13 May | Kommentarer (9) |
Här på bloggen kommer det tyvärr vara väldigt tomt ett tag framöver, varken datorn på jobbet eller där hemma kommer bra överens med favs. Om det har med någon uppdatering eller inställning att göra har jag ingen som helst aning om, jag vet bara att inläggen kommer lysa med sin frånvaro. På obestämd tid, som sagt. Det blev på detta vis i helgen efter att jag uppdaterat mitt Windows, inläggen som kom upp igår gjorde endast det för att jag skrev dem redan i helgen. Tråkigt tycker jag! Men att kommentera fortsätter jag självklart med, även om det inte blir lika kul för er att läsa mina bildfattiga inlägg. Nu vet ni om det i varje fall, om det är någon som skulle bry sig :) Ha det bra!
Annons:

KOMMENTARER

 • Life of Johanna 2014-05-13 Hoppas det löser sig
 • Malin 2014-05-13 vad tråkigt men hoppas att det funkar snart igen! :) jag tränar både med sambon och mitt team :) vi kör pass ihop och fotar so far. ska grilla om 2v och träffa sponsorerna bl.a :) mycket roliga grejer o alla pushar varann :)
 • Life of Johanna 2014-05-13 Tycker absolut du ska se filmen :)
 • Henrik Olsson 2014-05-14 Testa att rensa cookies och all historik, och starta om datorn. Ibland kan det vara en sån enkel grej som ligger och stör! :)
 • Anna Katanaa 2014-05-14 Tråkigt att det blir så. Jag är ju ingen datorexpert heller så kan tyvärr inte ge dig något tips på hur du kan få det att funka.

  Ha en bra dag!
 • Michelle 2014-05-14 Tråkigt men hoppas att det löser sig! :(
 • Viktoria 2014-05-14 Usch vad jobbigt med tekniska problem... Hoppas det löser sig!

  Svar: Ja det känns verkligen som att detta aldrig tar slut, men man får försöka tänka positivt och blicka framåt till studentdagen. :) Tack för din motiverande kommentar!
 • Kashaya 2014-05-14 Vad tråkigt när det inte fungerar. Hoppas det fixar sig.
 • Anna Katana 2014-05-15 Förstår om du vill byta bloggportal när det blir så. Har du redan bytt till blogg.se eller sker det typ nu?
  Kunde inte öppna upp länken på din senaste kommentar så vet inte om jag hamnat rätt nu, haha :D

  Ha en bra dag!

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet