#flashbackfriday

Postat i Okategoriserat kl. 15:23 09 May | Kommentarer (9) |

Bästa vännen lade upp denna söta bild på oss från balen i nian på Instagram igår, jäklar vad små vi var! Det är elva år sedan detta foto togs och det är knappt att jag kan förstå det. Elva år?! Minns hur vi gjorde oss iordning tillsammans hemma hos henne och hur jag hade likadana skor på mig som två av mina vänner. Vita med blommor på. Om jag inte minns helt tokigt höll vi till på Valands festvåning där vi dansade allihop tillsammans hela kvällen. Fina tider det, minsann!

Annons:

KOMMENTARER

 • Anna Katanaa 2014-05-09 Så roligt med sådana gamla bilder. Och du har ju knappt åldrats människa. Lika söt då som nu.

  sv: Ja, det är en helt okej fredag och kan vara skönt med lite egen tid ibland med.

  Skönt att förkylningen börjat släppa. Hoppas hostan också ger med dig.

  Ha en bra helg!
 • Henrik Olsson 2014-05-09 Härlig bild! :)

  Det var många år sedan man gick i nian :)
 • Kashaya 2014-05-10 Vad fina ni var.=)
 • Michelle 2014-05-10 Oj, såg inte ens ut som du!! :P Fina och små! :)
 • Henrik Olsson 2014-05-11 Sv: för mig är det drygt 20 år sen :P
 • Michelle 2014-05-11 sv. Ja, han mår bättre nu så det är skönt! :)
  Nej, tycker inte alls att det ser ut som du! :D Men lika fin ändå! :D
 • Life of Johanna 2014-05-11 gamla bilder är så kul :)
 • Malin 2014-05-13 vilken söt bild :) kul att blicka bakåt på foton.. har också hört att den ska vara rolig men sambon går nog inte riktigt med på det ;) haha! blev ingen bio i helgen men eventuellt den kommande. då ska det firas att jag blir fastanställd på jobbet :) även att jag ska vara med i team och tävla i bodyfitness och tävla nästa år! :D:D:D:D:D:D hoppas du är frisk och kry nu!
 • Malin 2014-05-13 Det tror jag med :) även om det inte känns detsamma som om hon vore här. hehe ok, jag ska kika vad det kan vara för film :) jaa jag har ju både drömt om att få fast jobb på min arbetsplats samt att få vara med i team för att tävla o de känns awesome! :D

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet