keep my glass full until morning light

Postat i ♥ Musik kl. 13:38 19 Mar | Kommentarer (5) |

Sia släppte en ny singel i veckan och sedan igår morse - då jag hörde den första gången - har jag spelat den på repeat. Chandelier påminner till en början lite om något Rihanna skulle kunna göra, men efter ett tag utvecklas den till något mycket bättre och jag är verkligen helt fast! Hade jag varit tvungen att utse årets låt redan idag hade det utan tvekan blivit denna. Lyssna själva:

Annons:

KOMMENTARER

 • Mizca 2014-03-19 Svar: Ja, precis! Men allt som oftast blir jag bara irriterad. När de ringer och frågar efter min sambo varje dag - jag säger att han är på jobbet varje dag och därför inte hemma - då borde de sluta ringa, ringa hans mobil eller ringa när han kommer hem så han kan ta samtalet o det därför sluta ringa ..
 • MartinaOlsson 2014-03-19 sv, ja verkligen! tack detsamma :)
 • En plats i solen 2014-03-19 Lyssnar på låten nu, den är bra :)

  tycker absolut du skall se filmen :)
 • Anna Katana 2014-03-19 Tro inte jag har hört den så jag får allt ta och lyssna på den.

  Tycker absolut du ska få tummen ur att läsa dem böckerna då. Riktigt, riktigt bra.

  Hoppas du haft en bra kväll!
 • Mizca 2014-03-19 Svar: Jag tänker det varje gång nån ringer - det är deras jobb men vad spelar det för roll egentligen. Jag vill ändå inte köpa några kalsonger eller annat via telefonen.
  Om jag skulle ha ett städföretag ringer ju inte jag runt och tjatar hos folk att de skall anlita mitt städföretag :)

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet