luckily i saved some crackers in my pocket

Postat i ♥ Musik kl. 10:48 13 Nov | Kommentarer (3) |

Portkod 1321 som jag tipsade om igår har en riktigt grym introlåt, Vinsten - Luckiest Girl. Galet bra! Hade mer än gärna hört något annat från dem, men det kanske kommer? Under tiden får jag nöja mig så snällt med denna. Men det är ju inte fy skam det heller. Eller vad tycker ni?

Annons:

KOMMENTARER

 • malin 2013-11-13 den var helt okej ändå ju.. härlig! :) jag hade faktiskt en Samsung S3 innan också men det är helt klart den bästa mobil jag har haft.. han visste nog hur mycket jag älskade den ^^ haha! känns skönt att ha en enda mobil och en fungerande sådan ;) det är riktigt skönt att nästan ha alla klappar färdiga nu :) hur går det på jobbet idag? jag ska snart iväg för att köra sista passet innan två dagars ledighet :) på fredag tänkte jag gå och träna en sväng :) fast benen får vänta ett tag :) asså jag kan inte sluta lyssna på denna låten nu xD seriöst! får nog ladda hem denna ^^
 • Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ 2013-11-13 Nej om avsnitten bara är 15 minuter så är det ju snabbt avklarat att titta igenom den serien. Måste bara ta tag i det, det är det som brukar vara mitt problem:P

  Haha, om det låter fjantigt eller inte spelar ingen roll. Jag tror på att det är sanning i alla fall:)

  Riktigt bra låt!

  Kramar
 • Anna Katana 2013-11-13 Jag har redan lyssnat sönder den låten för länge sedan. Kanske jag faktiskt skulle kunna böja lyssna på den nu igen (:

  Hoppas du har en bra onsdag!

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet