when it wasn't even whole to start with

Postat i ♥ Musik kl. 12:03 30 Oct | Kommentarer (6) |

Det här är fortfarande en av mina favoritlåtar, den där texten och videon alltså.. Vilka mästerverk!
Annons:

KOMMENTARER

 • KassandraPalma 2012-10-30 haha jag förstår dig!
  Hon är en märklig människa (:


  Tack desamma!

  Gillar också den låten !
 • martina 2012-10-30 VILL DU FÅ EN VALFRI GRATIS RING FRÅN SMYCKESKOMPANIETT?
  Klicka på länken då! :)
  http://martinaolsson.myshowroom.se/22991/alla-mina-blogglasare-far-en-valfri-gratis-ring-fran-smyckeskompaniet/
 • Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ 2012-10-30 Tack vännen♥

  Håller med dig, den där låten är riktigt bra!

  Men vad mysigt att du bokat julbord inne på Liseberg till er. Är det bra där? Det var längesedan jag var på julbord faktiskt hihi, men är lite sugen faktiskt.

  Idag blir det vila från träningen, annars är det väl mest träning inplanerat och till helgen blir det eventuellt en smålandstripp igen.

  Kramar
 • Jenny 2012-10-30 Kelly Clarkson är ingen favorit hos mig men den här låten är ett undantag som jag känner mig otroligt träffad av. Var länge sen jag hörde den. :)

  sv: Tack så mycket! :D haha, ja man kan nog säga att jag är lite barnsligt förtjust i Halloween. ;) HTML är grymt tråkigt. Jag lärde mig det när jag pluggade IT-teknik men tycker det är dötrist. Som tur är så är blogg.se uppbyggd så jag mest behöver klippa och klistra in webadresser. :)

  199 kronor är ingenting för en go och varm tröja. sen kanske den inte är jättevarm om den är tunt stickad i ryggen. Men 200 spänn kan man lätt dra in på genom att spara in på annat. :) Håller med dig om att det värsta som finns är att prova kläder! Ingenting ser ju bra ut i provrumsbelysning!


  Hur går det med din renovering då? Vardagsrummet är ju trots allt det rum man egentligen spenderar mest tid i under sin vakna tid så det är inte konstigt att man gör iordning det först. :)

  Jo, det är lätt att man på något vis slutar umgås med sina syskon när man blir äldre och flyttar. Jag umgås mer med min bror nu eftersom vi numera bor 10 minuters promenad från varandra. :) Innan var det inte lika lätt för han har två katter och min pojkvän är allergisk så blev liksom aldrig av. Nu kan vi ju vara hemma hos oss där det är kattfritt. Fast jag brukar hälsa på min brorsa ibland med utan Jonne för att få klappa katterna. :)

  Ja, det tror jag med. Är man inte överens kan man alltid kompromissa eller hitta en lösning som passar båda. :)

  Tack så mycket, vad glad jag blir att du säger så! :D Jag tittar mycket på andra nagelbloggar och ser vad de hittat på, sen googlar jag efter olika designer ibland med. Men vissa gånger bara dyker det upp något i huvudet som bara känns rätt. :) Det kan verkligen ta lite tid. Det är därför jag kollade alla utmaningar i förväg och bestämde de jag kunde redan från starten. :)

  Förstår att du tycker om julen. Julen är en fantastisk högtid det med och det känns verkligen roligare detta år eftersom jag måste köpa en massa nytt julpynt! xD Vad är det bästa med julen för dig?

  Ska på fest på lördag och köpte en häxhatt på Ullared sist jag var där så ska klä ut mig till häxa är det tänkt. :D Har du några planer för Halloween-helgen? Finns väl många Halloweenfester att välja på kan jag tänka mig. :)

  Kramar!
 • Alexandra Goding 2012-10-30 Ja, men nu verkar det vara fint väder i hela Sverige? Fryser ihjäl dock... köpte du mobilskalet? :)

  Men visst är det konstigt? Fick nästan panik ifall jag inte levde ut varje helg till max förr i tiden... nu är det nästan ångestframkallande att ha planerat in nåt på helgen, haha ne, men typ!

  Den dealen skulle han aldrig gå med på..om den inte fått över 7,3 på IMDB isåfall, hahaha
 • Sandra Ajax 2012-10-30 Åh, älskar den låten!

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet