do we even matter

Postat i ♥ Musik kl. 10:59 25 Oct | Kommentarer (5) |

Loreen har äntligen släppt sitt debutalbum, Heal, och det är fantastiskt rakt igenom! Utöver de fyra singlar vi redan fått höra är resten av albumet fyllt med vackra texter. Lyssna själva!

Annons:

KOMMENTARER

 • Jenny 2012-10-25 sv: Haha, just nu är jag inne i en gangnam-period så det smäller om det. Hörde grannarna spela den högt som fasen när jag kom hem en dag och blev lite lycklig. :) Det är alltid lika kul att se om någon har samma galna humor. :D Som bilden på katten som tittar på tv som du la upp häromdagen. Tycker den är fantastiskt rolig! :D

  Jag tror min stackars pojkvän fått stå ut med tillräckligt eftersom jag fick min vilja igenom att ha mycket lila och rosalila i vardagsrummet och balkongen är inredd i lila den med. :P För att inte tala om alla brittiska flaggor i köket. xD Haha, jag får nog ge mig lite.

  Visst är det så! Det är ganska pilligt att måla på en liten nagel så bara det tar ju tid... Sen ska allt torka med. :P Som jag säkert nämnt förut så målar jag ju mina naglar i flera dagar, inte bara en kväll, även om det har hänt någon gång att det går fort. :)

  Ja, usch ja, jag kommer ihåg den hemska tiden innan farsan skaffade engelsk satellit-tv då 4:an var höjdarkanalen. Haha till och med jag tittade på Sunset Beach då. :D Några avsnitt iallafall... Tror inte jag skulle palla att bara ha de kanalerna idag. Haha, ja jag höll verkligen på att bryta ihop när jag såg att det var en schäfer som var grunden till deras bråk. xD Men man kan ju inte hjälpa att tycka om Tig ännu mer nu! :D Jag förstår honom helt och hållet!

  Så vitt jag kommer ihåg så var det inte ens tal om att ansöka om ledighet då heller... Jag har för mig att min farsa gick upp till VD:n, berättade att han ville ha ledigt på grund av fotbollen och VD:n typ bara godkände på en gång, inga om eller men! :/

  Ja det är helt klart häftigt när man i stort sett kan stå på en torr plätt på marken och se hur det regnar en meter ifrån en. :D

  Vad härligt att din vecka gått fort. Jag tycker min vecka har gått så sakta så det inte är sant. Men jag har inte gjort något vidare speciellt heller, mer än att jogga och simma och tvättat. xD Men det har varit bra så sett. :) Hur har din vecka varit hittills? Några planer inför helgen?

  Kramar!

 • Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ 2012-10-25 Jag hade det mysigt i Småland, men tiden räckte inte till till allt jag hade tänkt göra. Hann t.ex. inte fota en endaste gång under mina veckor där (och när tiden fanns då var vädret så oerhört dåligt att det inte gick att gå ut).

  Hihi, aa den där lilla donuten till teet brukar få mycket beröm, den är verkligen toksöt:)

  Ja, det är så fint med sol nu, men är det inte typiskt att jag är sjuk och inte lyckas komma ut mer än korta hundpromenader då haha.

  Stor kram
 • anna 2012-10-25 mmm ja vet..ja menar, skaffar man barn då ska man inte dumpa de runt halva sverige för att sedan klaga på hur dyrt de är med flygbiljett yada yada när barnen väl ska hälsa på..sen att favorisera...ge kärlek till det ena å skit till de andra..nää ja e inte morsa å kanske aldrig vill bli men man märker att man ser saker andra inte ser lr tänker på å man lär sig av andras misstag :D

  jaa de var skitsnack, ska du slå till??
 • anna 2012-10-25 skitsnyggt mena ja ju..inte skitsnack hahahah ;D ja e lite knas i dag ;P
 • Emelie 2012-10-25 Hihi nu saknas två rumskompisar på denna bild och jag bor bara med de två tjejerna vänster om mig och tjejen längst upp till höger ;) Men det var ett kul gäng den kvällen!

  Är hemma ungefär en månad :))))

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet