KE$HA for V MAGAZINE

Postat i ♥ Inspiration kl. 18:03 02 May | Kommentarer (2) |

Bilder justjared.com

Annons:

KOMMENTARER

 • Jenny 2012-05-02 sv: Oh ja, badminton är alltid lika roligt. Man glömmer bort det. :D Fast vi körde inte så allvarligt utan stod mest och slog fram och tillbaka utan nät. :) Vet inte vem som vann. xD

  Ja, blondinbella är väl både älskad och hatad, men oavsett så ska man inte förneka att hon ändå är en otroligt stark kvinna och är ett bättre föredömme för unga än många andra bloggare.

  Ja, det är lätt att glömma second hand. Jag är inte där så ofta ändå, men har varit på den i Värnamo och i Hillerstorp där jag bor just nu (utanför Värnamo) men det är rätt kul när man väl åker dit, speciellt om man hittar något att köpa. :)

  Ja, det ska bli galet skönt! Vi har ju varit inställda på detta sen ett halvår tillbaka. För mig har det inte varit så farligt att stå ut så sätt men hade det gått längre tid hade det nog varit jobbigt. xD

  Det låter som en himla mysig lägenhet, trots kaklet i badrummet. :) Och jag förstår att du vill göra om allt. Sån är jag alltid med. Vad har du för färg i vardagsrummet nu då? Hur länge har du bott i lägenheten?

  Haha, man får se dum ut när man brinner för något. :D Sen tror jag inte ni såg så dumma ut, det fanns ju en anledning liksom. :) Oj, just nu vill jag egentligen bara göra en vanlig, hederlig scrapbook där jag samlar en massa olika minnen. Ingen specialinriktad scrapbook som bara handlar om en sak liksom. Lite roligare än ett vanligt fotoalbum helt enkelt. :)

  Ja, du får tvinga dem, eller bjuda på starka drinkar tills de ställer upp på det ändå. :D

  Haha, ja tyvärr är Värnamo lite av en blandning av stenålder och den där som står och trampar på tröskeln till modern tid. Kommunen vill utvecklas och bli mer modernt och bli en storstad, men de river ner allt som så småningom kan bli historiskt, och innan de väl får tummen ur för att modernisera något så har det gått så lång tid att det inte alls är nytt eller modernt längre. :P Vad gäller shopping så är det väldigt dåligt. Vi har de flesta "vanliga" butiker som H&M, JC och Åhléns mitt i stan på en gågata, sen har vi Elgiganten sen tre månader tillbaka. De skulle bygga ett stort shoppingcenter utanför stan, men tydligen glömde kommunen kolla alla regler så de blev förbjudna att bygga något innan 2015. xD Haha, jäkla håla!

  Jag hade definitivt gått mer på bio om man slapp krångla så mycket varje gång. Det är ju ändå inte ett jättedyrt nöje. :) Och ja jag förstår att du vill stanna kvar i Gbg. Jag hade nog heller aldrig flyttat därifrån när jag väl hamnat där. :D Jag hoppas vi kommer flytta till Gbg iallafall. Iallafall i närheten, kanske med en lägenhet först. Så småningom vill jag ju ut på landet i ett hus men då ska det också vara nära Göteborg. :)

  Jag tror det var skaparna av Lost som gjorde Once upon a time. :) Synd att du inte sett den, men du kanske vill se den senare? Alias har jag inte sett så mycket av faktiskt, men det verkar också vara en bra serie. :)

  Ja, när man var liten var man ju med sina vänner jämt! Men man var som du säger inte så upptagen hela tiden, sen hade man ju inte tillgång till datorer och tv på samma sätt.

  Ikea är underbart! Även om man sett allt tusen ggr förut så hittar man ändå alltid något att köpa. Jag brukar fylla på mitt lager med Tindra värmeljus eftersom de luktar så otroligt gott! Köttbullarna är ju det bästa av allt! :D Och kaffe med kanelbulle för 5 kr. ;)

  Hoppas du får en härlig lill-lördag! Kramar
 • Johnk447 2017-10-16 Heya im for the first time here. I found this board and I find It really useful &amp it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me. fdcdadeebkfb

skriv en rad eller två ♥En lite lätt rosa blogg som kretsar kring mig och det jag tycker om allra mest här i världen - familj & vänner, serier och filmer. Och Britney Spears, förstås. Väldigt mycket kring Britney Spears ♥

kategorier

ur arkivet